HET GOUDHAANTJE

HET GOUDHAANTJE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Het Goudhaantje. Meer weten? Ontdek meer

25 apr 2022 om 22:34 Vroeg wat saus van de kip die ik bestelde maar niet gekregen
25 apr 2022 om 18:20 Super lekker & snelle levering! Toppers!
13 apr 2022 om 18:16 Bestelde een menu kipbraadworst. kreeg een droog sandwich met kipbraadworst en een zakje met krieltjes. Plus een potje saus. Triest, héél triest. En Nergens een blaadje sla ofzo te bekennen. Het smaakte ook niet.. Veels te duur voor wat je krijgt.
11 apr 2022 om 21:46 Vlotte bezorging en smakelijk eten! Bestelling alleen compleet anders, drinken vergeten, kipbraadworst vergeten, krieltjes die ik niet had besteld. Kip was minder dan besteld, maar hiervoor netjes een briefje erbij met een gerechtje als compensatie.
31 mrt 2022 om 19:14 Veel te duur voor zo'n mini broodje schandalig gewoon!
16 mrt 2022 om 15:26 Levering trekt op niets
5 mrt 2022 om 20:16 Waited nearly 2 hours when delivery said 60 minutes
2 mrt 2022 om 15:16 Heerlijk eten als altijd, helaas niet gebeld toen ze kwamen leveren zoals gevraagd waardoor het eten een tijd al aan de inkom receptie stond te wachten :( Gelukkig werd ik al snel teruggebeld dat het er stond. Tot de volgende!
21 feb 2022 om 15:58 Beordelingstijd : 2 u . moeten wachten eten koud , niet te vreten , dan durven ze nog vragen wat ik er van vond . Echt schandalig . Als ik geen sterretjes zou moeten geven dan ook niet . Heb verschillende keren moeten bellen want anders had ik niks .
20 feb 2022 om 15:27 Lekker eten, bezorgtijd wat langer maar begrijpelijk want zondag en super slecht weer
19 feb 2022 om 21:23 De ribbekes zijn supper lekker
19 feb 2022 om 20:45 Hamdoulilah lekker vers kip lekkere frietjes Bezorgen komt gwn Pull up met golf 7 so naar hem x